Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
berlari berkejaran auwchh ~
Wednesday, 18 July 2012 | 18:04 | 2 comments
                                                assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
hey ! hoy ! hay ! petang smalam hari yg menyeronokkan .... ktorang main kejar2 dlam klas ~
dah lah lari cam dak kecik , bergegar dowh lantai tu ! yg plg kuat menjerit athirah ...
diyelah yg xleh blah smpai jatuh dri meja XD hahahahaha . nasib baik xdek cikgu marah kalau x merah
padam lah muke ktorang... 20 minit berlalu , sume dah borink ... nthen tetibe ain bgi idea main nenek nenek
hahaha waktu tuh sume berebut nak jadi  nenek ! -muke dorang mmg mcm nenek pon- hahaha terselah kesakaian korang waktu tu ...memang xboleh bla ! 5 mnit akhir sume ready nak blik .,,,, sume turun lah bawah , waktu tgh ontway turun tuh dorang bkn maen lagi kelam kabut lari naik blk sebb nampak cikgu
YUSRI ! farisha lagilah sampai terjatuh sbb takut sngt !!! lastlast cikgu xnaek pon mengong betul ~
sume sembang kecut ,, hahahahahahahahaha

love,
      AISYAH ESH

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt