Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Di EJEK !
Thursday, 19 July 2012 | 19:43 | 0 comments
                                              assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh !
hay ! hey ! hoy ! seperti tajuk dan gambar yeah tu bukan aku ! tapi macam tu perasaan aku,
rase macam nak nangis ~ pegi skolah asyik kne ejek !! rase mcm xnak pegi n nak pindah jerrr....
tpi ak sabar (lah sangat) ... aku pon same jerrrr .... lagi2 kalau lalu tepi anak AZMI n ank ZAMRI
macam errr ,, ptg tdi pon kne ejek dorang ejek aku SAYESUKESAYASUKE sbb name ayh aku
sukhir ! mengong tullah dorang niyh ! kalau dak pompuan lak dorang kte aku suke abg ******
sbb dia slalu kacau aku ! errrr -oo- aku x suke diye lah bahlol !!!?!! :'( pleaselah jgn ejek ak lagi
aku GIVEUP ! aku dah xnak gadoh ngn korang lagi .... bsok dah nak puase aku xnak buat dosa kalau boleh ..... and last , GUYS aku nk mintak maaf kat korang kalau aku ade buat salah dan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK ~


Love ,
        AISYAH ESH 

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt