Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Gadoh Lagi -,-'
Monday, 16 July 2012 | 05:20 | 0 comments
hey ! hoy ! hay !
haha budak baru maju ! memang cenggini ... baru buat
BLOG ni ,,twitter pon baru buat haish -,-' kawan aku sume dah keluar dari zaman kuno ,
aku ni baru nak terhegeh-hegeh ... memalukan betol ..jap jap jap jap
tajuk lain kan ?? aku merepek ap skunk niyh ... eheh tadi kt skola ad dak gadoh .. mengong tol ..
aku pikir pesal lah dorang gaduh , rupenye sebab 50 SEN jerrr.... sah korang xmatang !
macam yang kat ats tuh ! tpi aku rse dak cine tuh yg mengong naseb baek dia xbwk geng kalau x mati lah kau nazhan ...... aku dtg kan maen lagi cam hero last2 tgk jerr sbb takut kne tumbok kehkehkeh..
diorg gaduh sampai hempas2 kpala kat dinding , seramnehh.. last2 dua-dua kene marah ..
padan muka (thumbs up) dah ah xblh tulis memanjang abg ak sebok dok skodeng !! byebyebye :)

love ,
       AISYAH ESH 


| New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt