Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
kawad ..
Friday, 20 July 2012 | 20:55 | 0 comments
                                                assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
hey ! hay! hoy ! ini cerita lame saje nak update biar jdi baru :) muehehehehe... penat dowh
waktu kawad ......banyak pengalaman pahit dan manis waktu tu ,,, yg pahit nyerr ak kne ketuk ketampi ,
ktorang kne abused , n terpaksa ponteng klas, yg manis nye adelah BIARLAH RAHSIA ..
hehe xdelah gurau jerrr tpi kan xsia sia lah ktorang ponteng klas sbb ktorang menang no1
hohohohoho kau Hado ?? xHado kan , diam ! joking -,-' ktorang asyik kne marah jerrrr lagi2 AIN..
padan muka kau !!! kalau korang tgok FORMASI ktorang errr mesti korang gelak !! sbb mmg klakar pon !
huh ~ dahlah ktorang buat tunggang terbalik sorang pusing kanan sorang kiri haisssssshhh teruk betol  _ | _
miaaaaaaaaw waktu tu tema rumah biru skyline ! jadi robot lah ktorang cam : [] dengan topeng lah apelah nsib baik xconteng muke >,< and last ktorang budak form 1 rumah biru yang masuk kawad nak ucapkan
TERIMA KASIH ABANG LUQMAN , ABANG AMEER , KAK WANI , KAK ALIA , KAK AYU AND SEMUA ORANG YANG AJAR KAMI WAKTU KAWAD <3 JASAMU DIKENANG
ceeeeeeehhhhhhwwwwwwaaaaaaaahhhhhhhhhh over nye lah minah sorang niyh !!
 MAY THE BLUE FORCE BE WITH YOU

love ,
       AISYAH ESH


Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt