Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
my classmate
Sunday, 22 July 2012 | 18:05 | 0 comments
                                           assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
hay ! hey ! hoy ! classmate ?? bercakap tentang classmate , teringat kat klas 1 jati ... huh ?! klas
ktorang digelar pasar borong selayang  oleh cikgu anis ! sebb ktorang punye klas mmg plg bising...
dalam klas 1 jati ade 45 org UTAN eheheh salah type pulok ... hahaha padan muka ! ade yg baik , garang
hyperactive , alim , pendiam , gangster , pemalu , pembersih , nakal , jahat , dan yang paling penting dlm klas tu ade ramai kanak2 xmatang muehehehe :) nok type dok name kanak2 xmatang dlm klas ??? type jelah kan !! NAZHAN , SHAMSOL , SYAFIQ , AZRUL , TARSHAN , AMIR  tu jer kot,, nape dorang masih perangai keanak-anakan ? cause dorang suke main kejar 2 lah gadoh lah , ejek name bapak org lah , itu lah , ini lah  ,, banyaknye lah kan??  hehehe gedik ! aku suke classmate aku skarang dorang sporting dan yang paling penting dorang ,, JENGJENGJENG dorang ANNOYING ! hahaha korang ade ?? dahdahdah 
xboleh puji melebih nnti ad org yg prasan .. klah BYE :*


love ,
        AISYAH ESH

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt