Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
I LOVE YOU ;*
Thursday, 20 September 2012 | 20:34 | 0 comments
hello2 .. okayy korang sayang kawan korang tak ??
of course lah sayang kann :D sekolah nak dekat habis :( ade yang nak pindah dan ade yang stay kat sekolah yang same ;( susah untuk ain lupakan kenangan pahit manis ain bersama diorang :(
bila ain sedih diorang ade dgn ain bila ain happy diorang pun ade dengan ain .. bila ain ade masalah diorang yang tolong ain ;( sedih bila diorang nak pergi .. ain just nak cakap jangan lah pindahh :( ain sayang korang sangat2 !!
kalau kita gadoh pon mesti kita baik balik kan :( 
sebab tuh lah ain sayang korangg ..
ain nak mintak maaf kalau ain ade buad salah kat korang .. 




Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt