Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
EXAM , JOGGING , KAWAN !
Wednesday, 24 October 2012 | 07:36 | 0 comments
hye assalamualaikumm  .
ain sekarang tengah EXAM , EXAM AKHIR TAHUN  . 
betapa bencinya ain dgn exam , bukan final exam jer semua exam ain benciiiii !!! 
ain tahulaa exam tuh penting tapi kalau time exam semua mesti cakap "cikgu paper niyh susahlahh" cikgu dgn banggenyer cakap " alaaa senang jer tuhh " err benci perkataan tuhh  .
tadi ade paper math 2 , YA ALLAH susahh nak mampos paper tuhh  . 
kalau ain jadi PERDANA MENTERI , ain haramkan PBS / EXAM baru syiokk  
tapi kalau buad mcm tuh nanti semua jadi BODOH BIN BENGONG 
korangg nakk ? mesti lah tak nakk kann . 
pada hari khamis minggu lepas *ecehhh* ain , sarah , aisyah , farisha pergi i i i i i i i i i i i i i i i i i  JOGGING ! 
batakokaybatak * 
ARISYA MAISARAH anak RAMLI , diye tinggal kan kitorangg kat BELAKANG .. 
dahh lame tuhh baru jumpa diyee . punye lajuu diye larii hmm tuhan jer yg tahuu 
after dah penat jogging kitorang lepak jupp kat DE'MAJU . lepass lepakk tuh ape lagii balik rumahh lahh penatt ohhh -.-' . andd ! minggu lepas ain dgn taksengaja terbawak phone pegi skolaa. ainn biarkann jer bilaa habis sekolah jerr , ain apee lagi snap gambarr lahh  .   okayy tangan ainn dah PENAT dah nak menaip biaselahh tgn SPECIAL EDITION . so ini gambar gambar nyerrr   
SAYA SEDIH :'(

SMILE :)

dari kiri ain dan sebelah diye afifah dilla :) 

kiri aisyah sukhir ,kanan ain syazwina

dari kiri ain , afifah , farisha , yg kat atas tuh azwa :)

dari kiri syaza , ain , afifah , aisyah , farisha dan yg kat atas tuh azwa :)

P.s : AIN SAYANG KAWAN AIN SAMPAI BILA2 . DIORANG KAWAN YANG PALING SPORTING , BAIK , HAPPENING  . SAYANG KORANG SANGAT2 !





Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt