Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Mcd AGAIN
Wednesday, 10 October 2012 | 06:47 | 0 comments
hye You Allsssssssssss  . HAHA , menggedik  . 
mesti korang PELIKS kan sbb ain asyik pegi Mcd jer .  .
okayy kali niyh ain pergi sbb BELAJAR . STUDY okay bukan MAIN .
tapi time kitorang tgh study ARISYA asyik main lappy diye jer . main lappy tak ingat DUNIA . kitorang niyh dia abaikan  . kitorang panggil pon diye tak dgr . Ish Ish Ish  sabar jer lahh . lepas kitorang dah study habis-habisan *studyhabisanlahsgt*  kitorang .......................................  SNAP2 GAMBAR lahh .. HAHA , sarah jerh takde sbb diye asyik layan LAPPY diye jer     .  bila kitorang ajak diye masuk plauground kat situ diye tak nak bila kitorang UGUT diye barulah diye nakk  . kat dalam tuh apew lagiii .. HAHA , SNAP PIC byk2 lahh . tapi PIC ain dgn SARAH takadeeeeeeeeeeeee  . okayy dah penat dah tangan ain niyh menaip . so nak tgk gambar yg Ain SNAP kat sane ?? 
Okayyy jap ehhh  ... 
PERHATIAN ?! ain yg pakai baju warna pink dgn tudung warna pinkk ehh . jgn tertukarr 





actually byk lagi tapi malas ahh 
yg pegi Mcd tuh hanya ain , aisyah sukhir , farisha and Arisya .
 

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt