Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
MCD AWESOME
Tuesday, 2 October 2012 | 07:58 | 0 comments
hye semuaaaaaaaaaaaaaaa .. okay dah lama ain tak post kat sini kan .. berhabuk dah -,-'.
hahah okay nampak tak title kat atas tuh ?? of course lah nampak kan -,-'
actually banyak benda yang jadi time kat Mcd haritu  :D
EHEM2 *ecehhh* 
ain , aisyah and farisha mmg dah rancang nak pergi Mcd .time kitorang sampai kat Mcd battery lappy ain low so nak carilah tempat charge.. cari punye cari baru jumpa :D kitorang baru je nak pindah kat situ dah adee org duduk FTW !
ain tabahkan diri ain niyh untuk SABAR ! -,-'kitorang nampak pulak meja kat dalam x de org do kitorang pon pegi lah masuk dalammm .. ain masukkan charger ain kat dlm plag kat situ TAPI urghh plag tuh tak boleh GUNA ! arghhhh =..=
kitorang pon pegi lah pindah tempat lain dan AKHIRNYA boleh guna jugak plag kat situ 
ALHAMDULLILLAH :)
kitorang pon main lah lappy sampai x ingat dunia TIBATIBA haishh banyak betul bende jadi .. ade budak cina sorang niyh pegi langgar wayar charger lappy ain ! OMG ! plag dekat situ mcm dah rosak je .. kitorang takod so kitorang pon pindah kat luarrr :) and main lappy sambil berWEBCAM
semuanyer berjalan lancar ..
pastu ade plak pelancong jepun dtg kat kitorang mintak pinjam lappy ..
ain pon kasii lahh sbb diye nak hantar email kat kawan diye ..
lepas diye dah siap gune Farisha terus ambik lappy ain and edit gambar .. kitorang lepak kat sana dari pukul 2:00 sampai 7:30 hahahah lame kan ??
actually banyak lagi bende yang jadi tapi ain dah malas nak type 
so ini gambar2nye
 dalam toilet :DD
bila ain dan farisha jumpa camera :D
saya suka makan aiskrim !! HAHA :D

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt