Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
PEPERIKSAAN DAN KELAS PASAR MALAM :D
Monday, 8 October 2012 | 19:32 | 0 comments

hyee semuaa :') nampak kan title kat atas tuh ? okay ain tau korang nampak --'
now ain dah kene belajar rajin2 ulangkaji and sume bende lah yg berkaitan dgn PELAJARAN -.-'
mungkin ain akan jarang online start sekarang :') 
sebab ain nak tumpukan perhatian pada pelajaran .
subject yang ain risaukan sekarang niyh mathematics , sains , sejarah ohhmygucci :O
abislah kepala otak ain nanti mesti penuh dengan formula-formula macam mana nak buad kertas periksa tuh nanti :( huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niyh lah yg ain x suka niyh =..=
ain takod abah rampas lappy ain jer :'(
okay skang ain nak cite pasal kelas ain yg nak dikatakan AWESOME pon x sgt tapi boleh dikatakan PASAR MALAM =..= urghhh terok kann =..=
kelas kitorang mmg antara kelas yg paling bising antara semua kelas form 1 yg lain :D
HAHA , nak dijadikan cerita , satu hari kelas kitorang kene buad ARCA SABUN . lepastuh , ade satu group budak laki niyh bawak sabun pergi sekolah tapi nak tau apew yg diorang buad ? diorang pegi hancur-hancurkan sabun tuh pastu pegi letak kat KOLAM IKAN . wowwww cerdik tak ? HAHA :D tibatiba ade sorang pompuan niyh dtg kelas kitorang mintak semua org turun kat kolam ikann :D bila sampai je situ semua org tuduh group lelaki tuh yg  buad sbb diorang hancur-hancurkan sabun tuh kat dalam kelas .lepas dah kene tuduh group tuh kene bersihkan kolam ikan pastu kene naik kelas . paling malang sekali bila diorang masuk je kelas DIORANG kene BEBEL dgn cikgu nak dekat 1 JAM . wahhhh lame kan ? ain tgk muka diorang PANAS je . HAHAH okayylahh ain dah penat nak menaip lagi dahh -.-' biaselah SPECIAL EDITION :D 
one more thing ain nak mintak maaf kat korang kalau-kalau ain ade buad salah or terkasar bahasa okayy :) 
loveyoumoreandmore :)

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt