Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
1.Jati ♥
Friday, 2 November 2012 | 23:05 | 0 comments
hmmmm now cerita sedih + gembira  akann andaa baca . semalam 2/11/2012 adalahh hari yg sedihh nakk tauu kenapa ? alaaaaaa sebab last dayy sekolahh   yelaaaa mana taknyaa nakk tinggalkan classmate ain yg boleh dikatakan awesome *lahsgt*diorangg best sangat sangat  dann semalam time nakk habis sekolahh semua mainn air  semua jadi  KANAK2 RIBENA time tuhh ainn jer yang tak mainn  Arisya habis basahh kuyupp sebab diye pon ikut join sekali mainn air PADAN MUKA kauuu *gelakjahat*  Aisyah sukhir ponn same basahh  sebelumm main air tuh kitorang makan duluu sebab ade jamuan kelass  semuaa ain tengokk happy giler giler mana taknya kan last day skolahh  time dalamm kelas pulakk semua sebokk tangkapp gambar , merayap , memekik dalam kelass dann macam macam lagii  .. okayyy malass dahh nak citee lagii , so sampaii sini je lahh ehh . tunggu gambar2 yg akan disiarkan sebentar lagii tet tet tet 

dari kiri , aisyah , maisarah , liana belakang tuh nazhan sebelah nazhan ain  
kiri athirah kanan ainn syazwina .




jordan tan  , tarshan, aqilah zahirah . 1 malaysia .



azreena , ayuu



ain , puteri nur aisyah

ain , roshini

nazhan famous sangat time niyh . semua orang nak snap gambar diye .

sayang tirah ramdan sangat sangat 

kiri aisyah sukhir , kanan ain syazwina

kiri aisyah sukhir , kiri ain syazwina (syg aisyah sukhir sgt2) 

kiri farisha irwayu , kanan ain syazwina

NURAIN SYAZWINA 

NURAINSYAZWINA

kiri ain syazwina , kanan arisya maisarah 

abaikan gigi aku pada gambar pertama tuhh -..- 
gambar pertama : athirah angkat ain 
gambar kedua : ain angkat athirahh 
syg budakk tuhh giler2  ! 















Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt