Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Masalah datang tak henti-ii
Friday, 30 November 2012 | 00:27 | 2 comments
assalamualaikumm korangg :/ kembali dengan cerita sedih , hmmm dalam minggu ni banyak sangat masalah yang datang , Antaranyaa , hmm takyahh ahh cerita ape masalah ainn . taktahuu dahh nak mengadu kat siape *tutupmuke* actually nak mengadu kat aisyah sukhir , tapi diye dah lama tak on , aduhhh rindu gilaa kat Aisyah tuhh  , so Farisha pon tengah Online time tuhh so mengadu lahh kat diyeee .. diye nasihatkann ain macam Cikgu kaunseling sekolah ain yang nasihatkann *takpenahkenepon* ayat2 diye tuh yang buat ain nangis tak henti2 .. :'( takpee ain tahu SETIAP APE YANG BERLAKU ADE HIKMAHNYA . Aisyah esh where are youuu ?!!  huaaaaa aku rinduu kauu lahh :/ aku nak luahkann semuanya kat kauu :/  aku tak boleh simpan sorang2 :'(  
satu jer ain nak pesan , kalau korang ade masalah korang jangan lah terlalu fikirkan sangat , sebab setiap yang berlaku ade hikmahnyaa :')

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt