Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Lepak ?
Wednesday, 21 November 2012 | 21:22 | 0 comments

assalamualaikumm and hello Earthlings . harini ain nak storyy dengan korang niyh , kalau taknak tengok Ctrl + W pleaseee . :17: . If nak tengok teruskan membaca kayy Darlingg  :face38:  . Now , Hari isnin harituu , Aisyah Sukhir ajak ain pegi sekolahh , nak tahu sebab ape ? *angkatkening* haha sebab diye nak hantar buku skrap dan ade agenda lain jugakk tapi tuh rahsia hewhew . Tapii kitorangg tak boleh masukk . Err guard tuh kate ramai cikgu tak datang sekolaa  :face32: aduhh , rosakk rancangann . Time tuh kitorangg memang taknak balik rumah so kitorang ambil keputusan pegi makan dekat De'Maju . kitorang ajak sarah jugak a.k.a Alien Buncit :132: hahaks . Time tuh diye tengah Demam *lahsgt* kitorang pegi tuh time hujann , tapi kitorang tak basah :132: bila sampai jer kat situ Restoran tuh takde Elektrik , aduhhh , satu BSD ain rasa kene . After , kitorang order makanan kitorangg nampakk ..... Abg hensem :131: Ya allah , abg tuh hensem gilaa tahap gaban . memang tak lepas pandang lah kitorangg . kaya pulakk tuhh , ain rasa diye Form 5 . tapi diorangg memang HENSEM . tapi hensem diorang tak boleh lawan hensem Bapak Ain ! :131: . Lepas makan tuhh kitorangg Lepak kat rumah Alien Buncit . woahhhh Syok giler kowtt . Main tangkap2 gambarr , dan ain  ? kene buli dengan Alien Buncit -.-'  kira macam petang2 tuhh perut semua dah lapar . Apalagi Ain ambik keputusan nak MASAK . haha , time kitorang masak tuh semua kelam kabutt . Akhirnya nasi tuh rasa diye MASAM + MASIN . Ya allah , tak boleh bayangkan rase diyee . Haha , soo perut ponn dah tak berhenti berbunyi , kitorang pegi lah makan kat luar , huaaaaaaaa sedih ohh :face32: Hmmmm tapi takpee asalkan perut kenyangg .. Okayy done here , nanti kalau ain ade masee ain update lagi blog kayy , byebye . 
nak tengok gambar Alien Buncit ? okayy japp ,

                                                   Baby Ain omeyy kann ? :*

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt