Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Love Storyy ♥
Saturday, 3 November 2012 | 23:34 | 0 comments
Gadis : Kenapa awak ikut saya ni ? :face10:

Lelaki : Saya tak tahu.. Awak cantik sangat. Saya rasa , saya dah cintakan awak :face69:

 Gadis : Hmm , awak tak jumpa lagi kawan saya , dia lagi cantik dari saya. :face12:

Lelaki : Hmm ? :8:

Gadis : Dia ada di belakang awak. :face12:

Lelaki : *pusing* Tak ada siapa pon. :2:

Gadis : Kalau awak betul-2 cintakan saya , tak mungkin awak akan pusing ! *cintailah seseorang itu seadanya & bukan kerna paras rupa* :17:

P/s : so ape pengajaran drpd dialog kat atas tuhh ? err , ainn palingg tak suka laki macam tuhh . so bagi kaumm hawa yang bijak pandai lagi cerdikk pepandaii lah korang test lelaki yg selalu nak ambil kesempatan atas korangg .jangann main terus sukaa jer okayy ? byebye :17:

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt