Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Mimpi ?
Monday, 26 November 2012 | 21:22 | 0 comments
Assalamualaikum dan hello earthlings , kay harini ain terlampau rajin nak update blog ni sebab ain ade kisah menarik , hmmm menarik lah sangat :face36: kayy ain ade suka someone ni .  dalam entry ni ain gelarkan orang yang ain suka tuh DIYE . :17: hmm Malam tadi ain mimpi bende yang pelik sangat sangat !
 OMG . :face24: hmm Ain mimpi diye sukakan Ain , takperlulah cerita ape yg ade dalam mimpi tuh ehh sebab RAHSIA . hahah, Tapi memang ain terkejut lah dengan Mimpi tuh sebab kenapa baru sekarang nak mimpi macam tuhh , hmm mungkin sebab ain rindukan diye ? Haha Mungkin , Dalam mimpi tu pon ade kawan baik ain iaitu Aisyah Sukhir :17: Awww dalam mimpi tuh bile ain kate jer yg Diye tuh dah kapel Mesti Aisyah Marah , OKAY Ain sayang aisyah sukhir sangat sangat :face2:Ain takkan lupekan ape yang Ain mimpi kali niyhh :face36: 
Sorry korang kalau ape yg ain tulis ni korang takpaham , Ain mintak maaf sangat sangat :face36: Otak tengah BLUR ! :face36:

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt