Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Rindu Kauorang !
Friday, 9 November 2012 | 03:08 | 0 comments
Hyeee koranggg  .  Ain nak story dengan korang niyhh  harituh (7/11/2012)  Ain dengan classmate pegi Mcd  . Yelaaaaa , dahh rindu sangat nak menggila dengan diorangg , tapi tak ramai ponn yang pegii  bapee orang jer yang pegii , antaranya ain , aisyah , farisha , arisya , aqilah , athirah , azwa , icha , yusuf , mohan , azrul , amir zakwan , haziq , syafiq sulaiman .. Wahhhh sikit kann ?   hmm ade yang duduk lain2 tempat and ade jugakkyang duduk satu kumpulann dengan kitaorangg  . Aqilah duduk sane sekejap sebab diye dah sampai sane pukul 8 pagi lagii . hmm kitorangg janji nak jumpa pukul 11 tapi diye datang awal + awal lagi dari kitaorangg  time nakk dekat petangg tuhh dah ramai jugak lahh yang balikk yang tinggal Ain , Aisyah , Farisha , Arisya . Haha kitorangg ape lagii tangkap gambar banyak2 lahh sampaii  penatt    . Tapi yang paling banyak Sarah dengan Farisha lahh   . Nak tahu kat mana kat mana diorangg tangkap gambarr ? kat TANDAS ! huahahaha pecahh rahsia kau sarah  . Ain tangkap gambar kat situ bape kali jerr tak banyak ponn  . 
okayy Done here . nanti kalau ade ape-ape cite lagii Ain storyy lagii ehh .  ByeBye 

Yusuf dan Mohan 

Ain dengan Aisyah 

NURAIN SYAZWINA

Dari kiri , Ain , Aisyah , Arisya , Farisha

Aqilah Zahirah 

Ain dengan Arisya 

Ain dengan Farisha

Nurain Syazwina

Farisha dengan Ain

Sayang korang KETAT KETAT : )




Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt