Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
13.12.12 :'(
Thursday, 13 December 2012 | 20:23 | 4 comments
Farizal Marliass Comeyy ;)
assalamualaikumm and hyee Earthlingg ;) Dahh mandi ? Dah makan ? Dah Solat ? ekekeke , sorry tanye macamm :P ain ni kan caring *haktuihh* :D haha okayy stop main main . kalau tak ain Pang kann ;p korang nampak tak title kat atas tuu ? Nampak angkat tangann :P Tettttt ! Lambatt sangatt -.- sape lahh yg tak tau kann title kat atas tuhh , kan tarikh tuh Malaysia Vs Thailand . haishhh Sedihh betol .
Semalam . Actually ain tak tauu pon Malasyia Vs Thailand , tgk kat twitter punye ramai org buat Hashtag #MalaysiaBoleh #HarimauMalaya dan banyak lagi :3 then baru lah ain bukak Tv1 . haha Ain ni jarang tgk bolaaaa , so tgk kali ni macam best je so ain Join laaa abah tgk bolaaaa , Time dah start bolaa tu okayy lagi tenang jer suasana , Then dah sampai beberapa minit *takingat* ade sesuatu tak kene . Haaaa korang mesti tau kann ? Alaaaa yg Kes Reff Gilaaa tuhh , Sakit Hati K , yang salah thailand malaysia yg kene , Nak je aku bagi penampar kat kau Reff , Reff diye org korea kann ? name diye Lee Min Hyuu *betulke?* Then warga twitter pegi tukar name diye kepada LEE MIN TAK KA KI *betulke?* 
Time tengah main tuu jugakk Fadhli Shas kene buang dari padang ! What The Fish . sakit hati K sakit :'( diye menangis pulakk tuu :/ kenapalah sebelum keluar tu diye tak bagi Flying kick kat Reff tuu , barulahh tenang hati time keluar tuhh , NgehNgehNgeh , kesian dekat Fadhli Shas , jangan nangis nangis K nanti tak comel *Haktuihhh* Jahatnyerr akuu :P 
okayy Now kite cite pasal Farizal Marlias pulakk :P wkwkwkwk .  Kesiann Diyee jersey *ehhbetulke?* diye ponn dah kotor sebab main kat Padang Thailand . kalau time main org sepak bolaa tapi rumput  kat padang tu ponn ikutt sameee .  Sedihh kann ?  Ade satu part nii time Farizal dah dapat tangkap bolaa ade seekor pemain Thailand diye pegi sepak muka Farizal , betull kann ? -..- Wahai Thailand kami layan anda dengan baik di Malaysiaa tapi bilaa kami datang sane Anda Layan kami dengan Terukk :/ K sedihh , First time ain tgk Farizal Omeyy  kecewaa , Yelahh bilaa Masa dah habis jerr , diye terduduk kat Padang tuhh , (betul ke diye terduduk ? ) sedihh K , semua pemain malaysiaa kecewaaa :'( RajaGobal time habis tu diye nampakk tenangg jerr , tapi ain tahu dalam hati diye tuu memang geramkann thailandd :p Sabar jelaaaa dengan Thailandd tuu -.- 
-> Malaysia kalah BERMARUAH , bukan macam Thailand pegi ke Final BERASUAH , happy lah korang kann ? sekalii aku sepak korang pemain Thailand masuk Longkang terussss -.- Bilaaa dah masuk aku Jerit Padan Mukaaaa -..-' Wakakakaka , Ain ade satu pesanan untuk Thailand , Malaysia training kat padang , bukan dekat sawah padii , dan lain kalii kalau main tuu Main dengann jujur okayy , ( Ecehhh aku punyee nasihat bagai nak Rakk macam lahhh diye bacee ) 
Farizal gelak omeyy ;) wakakaka

RajaGobal ! kau dah buat yg terbaikk ;p

Yang kuna ni lagi kesian . diye Injured kann ? Ganas betol Thailand ni Mainn -.-


Ain Sedih dengan kuputusann malamm tadii , rase nak nangiss :'( sabar jelaaa dgn Thailandd tuu , harap2 diye tak menang laaa nanti timee Finall ! ekekekeke :p

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt