Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Karaoke !
Friday, 28 December 2012 | 23:15 | 1 comments
Hello-Hello !~
Nampak kan Title kat atas tuu ? Mestilaa nampak kann ? :3 wkwkwk .  So pada hari khamis harituuu :p Ain , Aisyah , Farisha , Sarah dan Afifah pegi KARAOKE .  Look , pegi Karaoke hari khamis :D Update blog hari Sabtuu xD Malas punye pasal , so lepas ni Ain nak cerita lebih lanjut lagi .

Pagipagi buta lagi ain dah bersiap :p Then bertolak pegi rumah Sarah , dalam perjalanan tahu ain dengan aisyah jumpe apee ? :3 Haaaaa kitorang Jumpaa ANJING . wakakaka . Serously , time tu Ain takut gilaaa -.- So terpaksa laaa ikut jalan jauhh :p Bilaa dah sampai je rumah sarah tengok diye tengah sedap TIDUR . Ishhhh sarahh ni mmg nak kene :p bilaa dah masuk rumah diyee ponn diye still tidur lagii , penat sangat kot semalam :D 
Then nak tunggu lagi Sarah ni mandi nak dekat pukul 11 . So akhirnya bertolak pegi Damai nak dekat pukul 12 maybe :D dah sampai Damai Kitorang pon bertolak pegi Mcd sebab Afifah Comel dah tunggu lama dahh :p atoto kesian diyee :* Then kitorang pegi laaa makan dulu dekat kedai Mamak , ain tak tau ape name kedai tu sebab tak pernah pegi -.- 
Lepas dah makan kitorang jalan pegi Econsave dulu sebab nk beli Coolblog Buat minum mase karaoke nanti :D Soo lepas dah beli COOLBLOG yg sedap lagi menarik kitorang bertolak pulakk pegi tempat karaoke tuu , ain dah lupe ape name tempat tuu .Soo sorry :p. Kitorang amik 2 Jam , woaaa , lame kann ?
Haaaa , bile semua dah masuk Farisha orang pertama amik Mic -.- ishish , tak sabar laaa tuu xD mentang2 suare diye Sedap  ekekeke , Ain dah pilih lagu Grenade untuk duet dengan Afifah :p Perghh Syokk Gilaaa . Lepas dah habis nyanyi masing2 pilih laguu sendiri :p Ain pilih lagu Die In Your Arms . Sarah lagu Ombak Rindu , Afifah tak ingat , Aisyah , We are never ever getting back together *betulke* Farisha Im Yours :p wakaka , diorangg punye suare semuaa Sedap2  . 
Lepas masa dah habis je semua pakat pegi Mcd , Afifah dah kene balik :( so tinggal kitorang 5 org campur dgn Adik Farisha . Mak Aisyah dah call so tiba masanya untuk kitorang Balik :'( 
Ain takkan lupekan haritu , Best gilaaaa xD Lepas dah memekak sampai hilang suara xD Tapi yg sedihnyaaa Gambar takdee :( atotot . hmmm so entry Karaoke berakhir disini *ececeh* 
Byebye , Assalamualaikumm :*
Sorry kalau korang takpaham dengan ape yg ain tulis ni xD Yelaa kann dah lame tak buat Entry :D wakakak


Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt