Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
Segmen Upkan Follower Blog
Friday, 21 December 2012 | 03:10 | 0 comments
Hello Eartlingg :) haaa , Harini ain ade Join satu segmen . Nak tau segmen ape ? Bace title kat atas tuu :p
haha Upkan Follower ? Waaa  menarikk kan ? Jomm Join ! Wkwkwkwkw
Waaaa , Omeyy kann Banner diyee ? Rase nak peluk2 jer :p hehe tapi mane boleh pelukk kann ? Hmmmm :( 
Nak Join click je banner kat atas ni okayy :)
Syarat-Syaratnya :

1.Wajib Follow blog Aisya , Dafina , Aina , Aineen .
2. Terbuka kepada kaum Hawa sahaja . Kaum Adam tak dibenarkan .
3. Mesti warganegara Malaysia .
4. Buat entri tentang 'Segmen Upkkan Follower Blog'
5. Tag 2 orang rakan anda yang minat bersegmen . Pastikan mereka tahu .
6. Tempekkan banner yang comel ni :)
7. Letak syarat-II nihh .
8. Printscreean dekat bahagian kotak Followers korang .
9. Lepas dah buat semua ni , pastekan link itu di BAHAGIAN komen . Tidak akan diterima di C-box . Jangan bagi link blog , bagi link untuk segmen ni sahaja .
10. Mesti like INI , INI dan Ini .
11. Tarikh tutup segmen pada 23 Disember 2012 tepat jam 11.59 malam .
 Haaaa atas ni syarat-syarat diyee :P senang jeee , tak susah mane ponn :p wakakak
Follower Ain tak banyak mane ponnnn :'(
Mangsa tagg :D 
-Nana
Semuaa syarat saya dah ikutt ye :) Terima Kasih ;)

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt