Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
FakeSmile:)
IHEARTYOU :')
Thursday, 10 January 2013 | 05:20 | 0 comments
Hello Earthlinggg :* Haha dah lama tak update blogg . Malas punya pasal -.- haha , Entry kali ni boleh tahan SEDIH laaa , kalau tak sedih Ain pon dah tak boleh buat pape kann ? Hmm :p
KAWAN , semua orang ade kawan right ? Kawan , Kawan baik dan selebihnyaa *malasnaktype* Korang ade BFF ? Mestilaaa ade kann -.- Ain pon ade jugakk :') So entry kali ni Ain nak cerita Pasal Diorang :') Baca sampai Habis K , tak elok bace sekerat nanti tak feeling papee :D 
Aisyah Sukhir
Haaaa , comel idokk ? haha mestilaaa comel (Y) Diye ni PENDIAM , tapi kalau dengan kitorang takpayah cakap laaa , diye laa yg paling bisingg :) Diye comel , cantik , pandai , senang dibuat kawann :p hahaha , Aisyah .. kalau kau baca entry ni , aku just nak cakap yang aku sayang kau gilaaa2 tahap gaban :') walauponn kita ni pernah bergaduh selama 3-4 tahun *takingat* aku tetap sayang kauu :') Hmm sekarang ni kita tak sama kelass , aku takot sangat hati kau berubahh , aku tkott kita semakin Renggang , aku takot nanti kita gaduh lagii , dan segala bende yang negatif aku takot and tak sukeee :( Aku pon senang nakk cerita apeape rahsia kat kauu :') Aisyahhhhhh !! Kalau kau dah ade kawan baru , kau jangan lupekann akuu k :') 

Arisya Maisarah
Ni lagi satuuu , dah Comell , Hot lagi tuuuuu , :p hahahaahaha :D Budak nii kalau puji sikit muka mesti Merahh :p hahahaha , Sarah gendutttt , aku nak tanye something nii xD kau sayang aku takk ? Kau pernah anggap aku kawan baik kau takk ? Kau pernah risau tak bilaa aku buat something yang gilaa ? kau pernah nangis sbb aku takk ? :p Hhaha , kau taknak jawab pon tak pee sarahh , Itu hak kauuu :') Semenjak kita rapat , aku dah sayang kau gilaagilaaa :') Kau selalu buat lawakk xD kau selalu buat aku risau :( Hmmm , kita kan dah lainlain kelass , kalau laa satu hari nanti kita dah renggang kau jangan lupekan aku tauu ? Aku nak kau tau yang aku sayang sangat sangat kat kauu :') 

Farisha Irwayu
Farisha Irwayuu , Woaa sedap kann name diyee ? rase ChokiChoki lagi tuuu :D haha , diye ni Cantikkk , Pandai , kalau bab Shawl diye mmg Terer xD hahahaha :D Pawishaaaaaaaaaaaaa ! Weyy terima kasih sbb selama ni kau selalu bagi aku nasihatt :) Aku nak tanye kauu ni , kau sayang aku takk ? kau penah anggap aku bestfriend ku takk ? kau penah risau pasal aku tak ? Pernahh takk ? aku rase mesti tak kann :'< Farishaaaaa :) aku sayang kau macam mane aku sayang aisyah dgn sarah :'> Kalau laa nanti kita dah tak rapat sangat , kau jangan lupekan aku okayy ? :'> 

Sarah , Farisha :)

Ain , Aisyahhh :') 


#Aisyah,Sarah,Farisha , aku sayang korang macam aku sayang diri akuuu :') Terima Kasih sangatsangat sebab selalu buat aku happy dengan risauu -.- Aku harap kita kawan sampai bilabilaa :') Aku taknak berpisah dengan korangg , aku taknak jauhh dengan korangg :'> Aku Sayangggggggggggggggggggggggg Koranggg :* Maafkan aku , kalau aku ade buat salah atau kecikkan hati korangg :p



Past Roses | New Roses
Disclaimer


Heyy ! Welcome to My Awesome Blog :) Be nice here :* Don't Forget to follow Yaa ! *kalau ade something tak kene kat blog ni tolong refresh balik ehh page ni*
hmm Give up :'<


Owner Linkies Story


Shout Here !


NO HARSH WORD
URL blog K bukan EMAIL
nak Exchangelink? JomJom
Noww , ape tunggu lagi ? tulislahh ;3


Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt